Selamat Menyambut AidilFitri ;)

-
--
---

Sebenarnya Aja nak tulis Selamat Hari Raya, tp errr.... raya is another 4 days away :hug: so selamat 'menyambut' ketibaan Hari Raya ya.. Raya..sila lah dtg lambat sikit, macam sayang betul nak ditinggalkan Ramadhan Al-Mubarak ini :cry:.. Alhamdulillah dah hari ke 25 nih kederat masih ada dan masih belum tinggal puasa lagi though loya2, kembung dan muntah-muntah masih ada. Cuma..err tak lapar jer.. Okay la tu kan. Moga 5 hari akhir ini dipermudahkan..dan sempat menambah ibadah kepada yang esa. Aminnn :pray:

Dikesempatan ini, Aja nak ucapkan juga Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri, Mohon Maaf Zahir dan Mohon Maaf banyak-banyak andai ada salah silap Aja sepanjang Aja menguruskan jualan, customer services dan khidmat nasihat. :D

Mana lah tahu kan, dalam banyak2 komunikasi tuh, kot2 ada yang kurang manisnyer :lovestory:

AND, during hari raya aidilfitri, We will be close from 26th AUGUST 2011 till 6th SEPT 2011 ya.. So mohon maaf siap2 kalau tak dapat nak entertain any enquiries during this time :nice (hiii...nak raya...)


Aja rasa bertuah sgt,setakat ini sepanjang Aja berurusan..semua pun memahami dan saling mempercayai. Alhamdulillah.. Semlm Aja dapat gambar ini dari Puan Suhana (Cyberjaya). It's such a pretty sight.

And it feels so great, muahhh..muahhhh..muaahhh... :grouphug: untuk semua yang ada dan tak de dlm gambar nih ;)

(**heheh... sila teleng 90 darjah ya :D , memang on purpose tak rotate kan..ngee )

SMS dari Suhana semlm, (you really make my day Sue)
Date : 24 Aug 2011
Time : 16:11
Msg : Geng Medela fs di opis. Semua beli dgn Aja. Hehe.. (suhana. Yang dtg rumah Mei lepas)

Tahu apa Aja nampak dlm gambar ni? Bukan pump banyak2 tu, tapi besarnya kepercayaan korang semua pada Aja.. SubhanAllah..

Aja tak pasti siapa yang ada dlm tu, tapi Aja tau yang keje kat 'situ', sis Mukhtaroh dan Suhana. Yang lain sila buat pengakuan ya ..heheh..:twisted::twisted::twisted: (ada sorang lagi Najwa opis yg sama juga..is she there too?)

Aja panggil ni pengepaman berirama, kejadian serupa berlaku juga di HUKM beberapa lama dahulu.. hehe..sessi mengepam beramai2. Alhamdulillah, anak2 yang bertuah punya ibu yang cekal :wrapmom3:

Moga rezeki Aja, susuibu untuk baby yang coming soon pun dipermudahkan.. Aminn..InsyaAllah, doakan ya :bellyrub:

Dan semoga Aidilfitri yang bakal menjelma memberi seribu satu erti buat kita ;) Salam takzim, mohon maaf banyak2 ya..

**Oh ya... do surprise me with testimonials, photos, who knows you might get surprise too.. daaaa :yay:

Sayang Selalu,
Aja ;)


Email me at : ajasuakeem [at] yahoo [dot] com

We will be close from 26th AUGUST 2011 till 6th SEPT 2011 ya..
(*Kindly be informed that any orders received between this period, will only be process on 5th Sept and courier by 6th Sept 2011. Any inconviniences caused are much regretted)
---
--
-

8 comments:

suez said...

ehehe...malu la pulak. siap letak full sms kat situ. hehe....

thanks aja. yup kitorang pun sama gak, nampak kepercayaan pada aja. ;-)

ps: ada lagi sebenarnye colleagues lain yg customer aja gak. tapi diorg duduk level lain, so bilik operasi diorang lain ar. hehe....

kuizikel said...

saya pon klu ada orang datang bilik, mesti promot fs.. ada sorang kawan rasa dah amik kutu dgn aja, fadilah.. saya pon nadiah yang rekemen..

selamat hari raya aja... semoga bisnes makin baik.. i love my fs.. memang menjadikan hati senang nak pam, tak perlu fikir mana nak cari plug.. tapi klu ada silent mode lagi bagus..hahaha.. vibrate mode ni agak menggegar jiwa.. (macam aja yang design pump ni kan? hehe)

Mama Syabil dan Rania said...

hi Aja... :)

Skang ni Lin tgh happy gunakan fs yg dibeli :). Cuma handsfree belum mahir lg... masih terkial2.. heh..... Lin memang sentiasa rekemen aja pd kengkawan :) wpun blm manjadi pelanggan aja dulu....

Ibu Aina Iman said...

wah2..meriah nyer gambar. mmg seronok klu ada rakan seangkatan ngepam bersama. tp daku kt sini yg sorang2 huk3. itu yg semangat mudah luntur..

tgk aja..ramai yg percaya kt ko..sama cam aku..walau tak pernah bersua tapi seakan sudah lama mengenal..

walau camner pun, FS mmg terbaik...sayang sgt..

moga dipermudakan urusan dan selamat bersalin dec ni..nanti kalau dah bersalin, cpt2 bgtau aku nama si kecil tu tau..love u so much..

haa, lupa aku dah ada blog tau..nanti add aku as member eh?? hehehehehe...

- tim, putrajaya

Naza Sulaiman a.k.a Ajasu said...

Alhamdulillah, Thanks semua. Memang niat awal2 masa pertama kali attach FS to myself in 2008, bestnyer..nk kenalkan FS pada mommies2 kat malaysia. Syukur, niat baik diterima semua.. Dan Allah permudahkan ..<3

Nurul, tu lah thanks to Nadiah and you ;) ekekke... bukan Nurul jer, kekdg ada spec lain medela tuh org tanyer gak.. apsal gitu, apsal gini? Mana tahu tuh leh la jwb :P..hihii

Lin, handsfree tuh kena dtg menuntut ilmu balik tu ;> ...meh ler.. rugi tak pakai handsfree tu..hehe

Tim, love u too..would never thought, dr simple transaction we becomes closes of friend. Who's been taking care of each other..

Su, ehehehee... semua nih pemberi semangat dear. Knowing someone would benefits, is feelings that couldnt be expressed.

May Allah bless us ALL.. {{Hugss gals}}

Ibu Aina Iman said...

sebenarnya tak sabar nak jumpa ko..tapi tu la selalu masa nak mengizinkan..kalau ada jodoh dan rezeki...kita jumpa ye...LOL

Ernewaty AR said...

hehe i pun sama opis ngn su..include najwa also..hehe..tapi i lain floor..dan operasi kt workstation ajer..hehe

Naza Sulaiman a.k.a Ajasu said...

Wahhh... Erne pun? Thanks dear for visiting ;)
my favourite thing-pump kat work station even students duk kuar masuk bilik..heheheh

Kirirm salam sumer yg mengenali... *love**