Emails, Enquiries and Orders

-

--
---

Salam,

Dear All my visitors and my valued customers, we are back in business and open as usual. However, as our Azalea, baby Nur, and Rayyan was only dicharged from hospital last Sunday (Alhamdulillah..and thanks all for the prayer),after a week being admitted..., we might be a little bit slow in answering enquiries and completing orders.

Kindly, please wait for your email to be replied within 24 - 48 hours. We thank you for your kind understanding ;) and continous supports.

Thanks All of You *love*

Regards,
Aja ;)

p/s: Most of medela breastpumps still in promotions, do email me for enquiries at ajasuakeem [at] yahoo [dot] com.

---
--
-

11 comments:

colin said...

hi I am urgently looking for a pair of Medium size softfit medela breast shields. Do you have them in stock and how do I order? (I am in Penang). Thanks,
Colin

ajasu said...

Hi Colin, can you email me? Thanks

JaSmIn said...

salam nk tnye mreastpump shop ni adde buat kutu utk medela swing tak??? saya due awl bln 12 masih sempat lg ke? n bape arge n byaran bulanannye tq

ajasu said...

Hi Jasmin, kutu group for medela Swing is still available. Email me yeh kalau berminat. So far dh ada yg bertanya, utk fill in spot. Thanks for the interest Jasmin ;)

ajasu said...
This comment has been removed by the author.
ramizah said...

salam kak,
saya ada email kat kak aja, berkenaan dgn sparepart medela harmony tu...n kutu utk freestyle or swing still available ke?

ajasu said...

Salam Ramizah,

Sorry dear, x dpt email tu, boleh resend tak? Kutu Swing n Freestyle still available ;)

fitto said...

salam

saye nak tanye...kalau medela fs dr US..compatible x utk gune kt sini?

ajasu said...

Salam Fitto, Medela Freestyle dr mana2 parts of the world boleh digunakan di mana2 negara lain. InsyaAllah tiada masalah melainkan 'pin' pada power supply utk negara berbeza-beza.

Cuma yg menjadi isu biasanyer ialah warranty. Warranty pump medela yang dibeli dr negara A (cthnya) TIDAK VALID di negara B. Hal ini pernah diutarakan oleh seorang pembeli medela yg membeli pump nya di UK. Tapi bila berlaku kerosakan, medela service centre disini memerlukan resit dan KAD warranty utk pembaikian. Jika kedua2 item ini tiada, maka mereka berhak utk menolak permintaan bg membetulkan pump anda. Dan jika anda berasal dr negara B, maka anda mungkin perlu menghantar pump balik ke negara A which will cost hefty sums of money.

International warranty for medela cuma melalui medela di Baar, Sweden.. yang mana anda perlu menghantar pump ke sweden and again will cost you additional money on postage back and forth. And as for Aja here, we have our own supplier and able to service pump for our return customer.. And we also, like medela service centre here will not accept any repair/services for pumps that are not from our Shop.

Hope this helps

Regards
Aja

The One said...

salam kak,
kalo freestyle saya rosak, kalo antar sendri senang ke? tempoh masa plak camna?

Naza Sulaiman a.k.a Ajasu said...

Salam The One,

Tempoh masa bergantung pada masalah. Tapi inshaaAllah takde lah berbulan2. kita update dr masa ke semasa. Esp kalau alatganti perlu order dulu.

Urusan penghantaran, kita akan hantar sbb supllier cuma berurusan dgn seller shj.

;)