New Medela Items Updated

-
--
--- UPDATED ON 9th JULY 2009

Salam semua, semalaman semlm menyiapkan bungkusan yang tak sebanyak mana pun nih, dgn anak2 Aja yang menolong sama. Yes, they are being helpful. Kakak pegang kertas, sebab mama nak selotape, Azalea amik gunting, Rayyan main selotape,tampal kat badan... haha.. *edited* papa diorg pon tolong jugak termasuk jd despatch (kang x mention majuk lak..hihiii)

Parcel FS nih mmg terhutang dgn ramai, namely Norley, Haslina, iezza... Supply dr supplier kali nih byk delay. Sgt delay... harap x jd lagi *keciwa* Then ada bungkusan Swing juga. UTK Ain, kuat semangat ya korang utk breastfeeding n breastpumping.



Oh ya...Nih gambar Bumble bee bottles (BPA-free 4 oz), satu set ada 8 biji.
Now in stock ya.. Sila lah beli.. *wink*

Harga : RM38
Poslaju : RM7


Playtex Liner 8 oz -- AVAILABLE
Harga : RM48
Poslaju : RM7


AND nak share dgn kengkawan semua, inilah hasil kepercayaan anda semua..
Thank you so much.. Alhamdulillah, now able to have most spareparts and accesories.



KHAS utk fadz,

Medela teats for Medela bottles
Depend on bila beli medela bottles tuh.. (before March atau lepas March 09)
Teat size standard (colar teats kecil) yang sebelah kanan -b4 March
Teat size wide base (colar teats wide tapi still botol sama) sebelah kiri

Harga : RM33
Poslaju : RM6


note: BEZA standard teats dgn wide base teats -- Wide base nih baru, and besar skit teats and colar. Aja ada jual spare teats, tp mesti guna dgn colar yang betul. Kalau tak mmg x leh masuk.

Those in need of Medela 8oz bottles (dh lama peram stok nih..huhuu)

MEDELA 8 oz bottles with teats
Harga : RM95
Poslaju : RM7


Ada brg2 lain lagi.. nanti yeh...pelan2 Aja upload..

thanks semua

Regards
Aja;)

P/S : Email me with enquiries at ajasuakeem[at]yahoo[dot]com, if item not in stock I can try to get them for you
Call 03-33932857 (7.30pm to 11.00pm)

::. If item in stock you may get them in 2-3 days
::. If item were to be ordered, please consider enquire about the estimated time of arrival, I will inform on the estimeted date.. No problem ;)

9 comments:

NADIA ANWAR said...

hai aja.. banyaknye bungkusan.. termasuk nad punye x heheheh...

blbesar gak bungkusannye ye..

ajasu said...

Hi Nad, esok lusa ada la bungkusan Nad tuh... hehe.. saiz dia besar jugak la 18 inch x 9 inch x 8 inch. Sebab dia complete whole pumping at work need kan... ;)

Tq Nad sudi beli dgn Aja...

Zahratul Muna said...

tq kak..
godek2 tibe jumpa blog nie..bust ke..actually ada kwn opis pakai nie..
so,stanby la..kot2 ada bb nnti leh order ngn akak..

Nuage tu leh mkn klu myusu..janji jgn time piod n pegnent

ajasu said...

zahra, mmg kalau tgk ur face, tak caya lah penah ada masalah kulit. Huuu...teringin nyer nk cuba Nuage, kalau nak nanti contact zahra la kan...

Thanks sudi visit2 here. Moga zahra dimurahkan rezeki, aminn..

cukmuk said...

aja.. ain dah guna swing! tq so much aja. tak terhingga syok sangat rasenye (sehingga tak terucap dengan kata2) hehehe. hubby pon ok. seronok tengok susu mencurah2 time pumping.. makin banyak la bekalan untuk anak tersayang.. tak terlambat guna medela ni kot (anisa dah 6 bulan)insya ALLAH ada rezeki nanti next baby nak try freestyle pulak!! yeyeh

mommyaisyah said...

salamz to all,

mommy baru jer ni pestaim godek blog si aja ni terus jatuh chenta..hukhuk. nieh..mommy nak la jugak FS tu satu. tapi problem nyer, mommy ni kat kuch, aja leh bagi bestprice tak kat mommy? campur sekali ngan harga poslaju ek.. (***eh cam kompem nak pakai tapi tak pernah guna medela..pinau la mata mommy tak tau nak tanya sapa kat kuchi ni..huhu)

thanks Aja...salam.

mommyaisyah said...

sorry ajamommy silap tulis...should be **Kuching instead of "kuchi..kui kui kui ..my bad...

nadia rashid said...

salam aja..masih ada ker wide base teats tu...

Naza Sulaiman a.k.a Ajasu said...

Salam Nadia, wide base teats ada in stock

Emel Aja ya ;)

mybreastpumpshop@yahoo.com