MAU BERCUTI KEJAP... boleh??

Hihiii *grinned*.... Assalamualaikum and Salam Sejahtera...

Buat teman-teman dan kawan-kawan sekalian...

Aja akan bercuti selama 12 hari.. Bermakna kedai kecil Aja ini kan ditutup selama 12 HARI. Setelah beroperasi selama 8 bulan, rasanya inilah masa terbaik utk bercuti seketika, dan melakukan maintenance pada kedai kecil ku ini. Walaupun tak banyak barang, tapi pasti ada sesuatu yang boleh diperolehi di sini kan? ;-) Aja masih ada kat sini, tak bercuti ke mana-mana pun. Maybe nak kemas-kemas sikit, rehatkan minda.. heheh...

Maka bermula 23 FEBRUARY - 5 MAC 2009, Aja akan menutup kedai sementara. Sebarang pertanyaan boleh diajukan ke email aja: ajasuakeem@yahoo.com. Cuma mungkin jawapan/balasan lewat sedikit dari biasa.. *jgn marah ya*

Tapi...untuk ibu-ibu yang memerlukan breastpump segera, buat masa ini Aja cuma ada MEDELA HARMONY dalam stok. Boleh request ya.. Harga masih sama..

Bagi yang telah membuat pesanan MEDELA FREESTYLEs, pesanan akan dihantar pada tarikh yang telah diberitahu, jgn risau ya...

MEDELA SWING kehabisan stok sekali lagi...yup...sekali lagi(*sigh....)... Dah cuba utk topup segera setiap kali ..

Untuk 'teman-teman' ku yang setia aka pelanggan-pelanggan yang percaya dgn insan kerdil seperti ku, jika ada sebarang pertanyaan atau pump yang bermasalah...boleh ajukan pada Aja seperti biasa melalui call atau sms. Aja akan cuba bantu ya. Jgn risau..

Akhir sekali, harap2 by 5th MAC kedai dah kemas, hati dah senang..hehe. Aja harap Aja dpt bawa lebih byk lagi barang... dan mungkin beri lebih discount? mungkin...


Love,

Aja (best??..)

13 comments:

lia said...

aja...
lia nk tnya aja ada x spare part harmony yg kat bahagiain leher 2?
nama nyer Harmony Diaphragm, Puller and O-Ring Assembly cm2 la bler goggle tp kat malaysia, xtau mana boleh dpt..

kat ada atau tau mana nk cari, let me know ya..

ajasu said...

salam lia...ada, itu Aja jual RM35 sekali dengan handle dia. kat lactaequip pon ada. tapi lactaequip jual diaphragm sahaja rasa nyer RM35-40. Nanti Lia email Aja?

mama said...

lia,
dah brapa lama guna harmony? ok x? dapat byk x skali pump? harmony looks cute and simple... senang nk bwk mana2 kan...

Marsha~ said...

aja, apa pendapat u ttg medela harmony? im looking for manual breastpump. lecehlah nak pakai yg letrik atau battery punya.. kalau termasuk posting kat melaka, berapa u charge ye? thank you sangat kalau u sudi membantu..

Ant@n Baby & Mom'z said...

operate by batteri ke kak..@ pump normal guna tgn..aim la yang nie...huhu

ajasu said...

Marsha, medela harmony ok as manual pump. senang nk guna. Harga postage ke melaka sama je RM8. Thanks

ajasu said...

antanbaby, memang senang gunapam letrik/battery..hehhe, dan plg senag guna double pump ;)

Ant@n Baby & Mom'z said...

yg nie xmo main kutu gak ke kak...4 kali....huhukkk....xteraser ngat..tp kalu wat kutu tue..sy nak lan 1 ni..hhuuuu..bley...

ajasu said...

antan baby, yang mana yang nk di'kutu'kan tuh?

Ant@n Baby & Mom'z said...

medela harmony..hihikkkkk....cm sarat jer nak byr rm199 tuh wpon kedai akak paling murah..huahuaaaaaaaaaaaa......

Ant@n Baby & Mom'z said...

lagik satu kak..nie guna bateri kan...jes nak tau jer sbb memang xtau menau langsung pasal BP nie...thanx a lot..

ajasu said...

tak...tak, Harmony is manual pump, yang guna battery Swing -single pump, Freestyle - double pump ;)

Ant@n Baby & Mom'z said...

mean, kena slalu tekan la erk...erm..ngatkan jes letak pastue biar kan jer...hhuhu..silap info ler nie..aisey...