KUTIPAN BULANAN @ KUTU MEDELA FREESTYLE & MEDELA SWING

UPDATED ON 10 FEBRUARY2009

Assalamualaikum, Salam Sejahtera

PLEASE BE INFORM : For Medela Swing And Medela Freestyle buyer from 15 January 2009 - 15 February 2009, Warranty Card will only be sent out after 5th Of March. I have lost most of buyer information, due to viruses in my laptop and pen-drive. And I need to check all the previous email one by one. I am sorry for all the inconvinience. But sure you gals know how to find me, rite? THANKS

Pengumuman 2 : Dimaklumkan juga, ada GROUP 2 KUTU Medela Swing. Sila email puan Asu at samadikaca@yahoo.com Dah ada 2 org, nak cari lagi 4 org. Kindly email her ya those yang interested.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATED ON 19 DEC 2008

BILANGAN AHLI UTK KUTU MEDELA FREESTYLE TELAH GENAP 11 ORG DAN SUDAH PUN BERMULA 18 DEC 2008.DENGAN RASMINYA GROUP PERTAMA KUTU MEDELA FREESTYLE DITUTUP.

*kalau ada nak buka group 2 and sanggup jadi ibu kutu mencari anak ...boleh inform ya

KUMPULAN KUTU UTK MEDELA SWING

KUTU UTK MEDELA SWING JUGA DITUTUP ya.IBU KUTU amminafeesa@yahoo.com, memaklumkan dah CUKUP BILANGAN 6 ORANG. DAH BERMULA 19 DISEMBER 2008. Thanks


_____________________________________________________________________________________
>
>
Assalamulaikum, firstly I was approach by annas_7@yahoo.com. She asked me to open for KUTU atau kutipan bulanan, so that moms dapat beli medela Freestyle. Sorry dear lambat lak entry hat nih. So kalau ada berminat boleh contact beliau ya..

Seperti yang Aja janjikan dlm posting terdahulu (di fotopages) :

1) Ibu kutu got to choose anything here (except bpump) for FREEEEEEEE.....

2) Sampai sahaja giliran anda pump tuh dh ready, bukan dpt duit baru Aja order mcm personal buyer
(hat nih bukan ape, sian kat anak2 kutu...dh la tunggu berbulan2 nk dptkan pump nyer) Ok tak?

3) Warranty 1 year on motor pump, and 3 months on battery & accesories. Warranty only starts after the pump received by you

4) Even berlaku currency fluntuation, org yang main kutu dianggap dh buat booking. So sebarang perubahan harga tak berlaku kepada pemain kutu

Ni copy paste posting annas_7@yahoo.com...(UPDATED ON 30 NOV 2008)

aja

1) ahli kutu2 kalau boleh nak cari 10 or 8 org..

a) 10 org - sebulan bayar = kalau 10 org...RM 1730 (including postage)/10 = 173 ...sebulan bayar 173 selama 10 bulan.

b) 8 org - sebulan bayar = kalau 8 org...RM 1730/8 = RM216 ...sebulan bayar 216, bunyi cam terasa skit... tp cepat sikit dapat kan *ini Aja menambah...hahahah * .. kalau setuju or nak tambah idea/komen silakan...


Wed 19-Nov-2008 05:03
Posted by:ifah annas_7@yahoo.com
IP: 10.0.153.29

Aja,

Saya cadangkan kita buat kutu untuk galakkan ibu2 ni beli fs.. macam i teringinnak beli fs ni, tp bila tgk rege cam takut , skrg i ade spectra 3, tp ingat nk upgrade to fs, kalau u initiate kutu nie.. i am sure ramai berminat... kalau jadi or anything just drop an email to me. annas_7@yahoo.com


reply from Aja


Wed 19-Nov-2008 14:20
Posted by:ajasu ajasuakeem@yahoo.com - [Link]

salam ifah, thanks sudi menjenguk ke kedai Aja ni.. Aja bukan tak terpikir langsung psl kutu tu. Tapi rasa x mampu la pulak nk initiate group kutu tuh.. coz Aja sebagai hamba Allah yg kerdil nih rasa x mampu buat 4 kerja dlm satu masa. (mother/wife, staf, business, student post-grad). Lagipun customer yang ada sekarang ni Aja kena jaga baik2 warranty mereka. Kena selalu follow-up ok ke tak? I did not simply sell here, but offering after sales services. InsyaAllah..

So Aja amat menggalakkan kalau ada org yang minat nk jadi 'ibu' kutu and forms their own group...mcm yang dibuat oleh forumer tumitu. Boleh jadikan fp/blog 'mybreastpumpshop' sebagai tempat berkumpul pun x per..atau tempat utk update.

Aja boleh bantu dr segi meng war-war kan kat sini, dan insyaAllah sapa yang sudi jadi 'ibu' kutu, Aja bg free gift kepada ibu kutu, selepas semua ahli kutu dh dpt pump masing2.. free gift tu maybe spareparts atau accesories ke? ..

No comments: